Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Στη σέντρα....







Τα αγόρια είναι από τη φύση τους ζωηρά, υπερκινητικά, λάτρεις του αθλητισμού και ενθουσιώδη.

Για τις μαμάδες είναι οι ήρωές τους, οι μικροί άντρες που έφεραν στον κόσμο και λατρεύουν να τους βλέπουν να μεγαλώνουν.

Τί γίνεται όμως όταν έρχεται η ώρα να κάνουν το πάρτυ τους; Τα δύο πρώτα πάρτυ γενεθλίων ενός αγοριού είναι όπως ακριβώς τα έχει ονειρευτεί μία μαμά για το μικρό της κανακάρη... συνήθως με θέμα τα ζωάκια του δάσους, ένα όμορφο και γλυκό αρκουδάκι κτλ. Τα δύο επόμενα (ηλικία 3 & 4 ετών) κρίνονται από την προτίμηση του παιδιού σε κάποιο παιχνίδι ή κάποιο κινούμενο σχέδιο όπως Mickey Mouse, The Rabbids Invasion κτλ.

Γλυκές μου μαμάδες, όσο μεγαλώνουν αποκτούν άποψη και τα χαριτωμένα baby blue πάρτυ τους μετατρέπονται σε καφέ, πράσινα, μαύρα (!) με κεντρικό θέμα διάφορες αποκρουστικές φιγούρες και ήρωες.

Το πάρτυ που οργανώσαμε πριν λίγες ημέρες, γινόταν για τα δέκατα γενέθλια ενός αγοριού που έχει ξεπεράσει και τις δύο φάσεις που προανέφερα... και ναι, καλές μου μαμάδες, πέρασε στην επόμενη, στην οποία θα μείνει για πάααααρα πολλά χρόνια... στην φάση του Ποδοσφαίρου!

H Τούρτα


Τούρτα σε δύο επίπεδα με γέμιση mousse σοκολάτα γάλακτος και mousse λευκής σοκολάτας για τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Το κάτω μέρος είναι πράσινο, όπως και ο τάπητας του γηπέδου ενώ το πάνω μέρος είναι μπάλα ποδοσφαίρου.






Party Favors


Μπισκότα βανίλιας, με επικάλυψη χειροποίητης ζαχαρόπαστας, σε σχέδιο γήπεδο ποδοσφαίρου.






Και ο αγώνας ξεκινά!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου