Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Το πιο girly party της χρονιάς!!!


Όταν είσαι 12 ετών και έχεις σχεδόν τελειώσει το δημοτικό, η θεματολογία του πάρτυ σου σε μπερδεύει. Δεν θέλεις να είναι παιδικό, δεν θέλεις να είναι σοβαρό, θέλεις να μείνει αξέχαστο...
Αυτά είχαμε στο μυαλό μας όταν ψάχναμε να βρούμε το θέμα αυτού του πάρτυ. Ένα girly party για εκλεκτούς καλεσμένους... την παρέα!

Τι πιο girly λοιπόν από το πουά... και έτσι ξεκινήσαμε...

Η τούρτα









Τούρτα ανάμεικτη με Mousse λευκής σοκολάτας & mousse σοκολάτας γάλακτος. Επικάλυψη με φούξια ζαχαρόπαστα και λευκό πουά και φιόγκο δώρου.




Welcome Drink
Σπιτική βυσσινάδα
Ο Ιούνιος είναι αγαπημένος μήνας της οικογένειάς μας... Περιμένουμε πως και πως τα βύσσινα προκειμένου να έχουμε όλη τη χρονιά το δικό μας γλυκό κουταλιού, ποτό αλλά και την δροσερή βυσσινάδα, η οποία ταίριαζε και χρωματικά με το πάρτυ!





















Party Favors






Μπισκότα ζάχαρης με επικάλυψη χειροποίητης φούξια ζαχαρόπαστας σε σχήμα τριώροφης τούρτας διακοσμημένης με topper φιόγκο για τις δεσποινίδες.


Μπισκότο ζάχαρης σε σχήμα μουστάκι με επικάλυψη χειροποίητης, καφέ ζαχαρόπαστας για τους νεαρούς..











Μπουφές

Αγαπημένες γεύσεις μικρών και μεγάλων, εύκολα αποδεκτές απο τους εφήβους, συνέθεσαν το μενού. Προτιμήστε για τις σπιτικές συγκεντρώσεις να φτιάχνετε μόνοι σας, με αγνά υλικά τα μεζεδάκια που θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας. Τα παιδιά προτιμούν τα σφολιατοειδή και τα ζυμαρικά, δεν τους τα στερήσαμε. Αντίθετα, επιλέξαμε να ετοιμάσουμε Pasta souffle με χυλοπίτες από εργαστήριο ζυμαρικών στην Αταλάντη. Επίσης, αντί για τυροπιτάκια, ετοιμάσαμε αλμυρά cupcakes εντυπωσιάζοντας ακόμη περισσότερο τις νεαρές κυρίες!



Αλμυρά Cup Cakes με Cheese Frosting

Pasta Σουφλέ

Σουφλέ ψωμιού

Κρέπες & Λουκανικοπιτσάκια












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου